DEZE BOUNCE VAN BITCOIN IS BULLISH || CRYPTO DEZE WEEK #60

DEZE BOUNCE VAN BITCOIN IS BULLISH || CRYPTO DEZE WEEK #60 thumbnail

Jeff Brown The Near Future Report

Coinmerce account aanmaken: S
DEGIRO (AANBEVOLEN),: 0
Gratis aandeel BUX: t
Financial Hub Discord: k

Tijd voor Crypto deze Week

########################

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

########################

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

########################

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financien wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financien en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik sinds halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

########################

#BITCOIN
#ETHEREUM
#CRASH

########################

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financien
Focusse op financien
Focus op financien
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
stellar
ethereum